Κεσαπίδης: Μάθαμε από το πάθημα της προηγούμενης εβδομάδας…

Α.Ο.Κ. Χανιά | 18 Οκτωβρίου 2020, 20:05

Ανακουφισμένος για τη νίκη του ΑΟΚ Χανιά, πρώτη ιστορική στο πρωτάθλημα της Β’ Eθνικής, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Κεσαπίδης.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του κρητικού ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ εστίασε στο ότι είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα του αυτή τη φορά τα κατάφερε στην παράταση σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα στα Μέγαρα.

«Θέλαμε να το τελειώσουμε και μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά τουλάχιστον φάνηκε ότι μάθαμε από το πάθημα της προηγούμενης εβδομάδας και ευτυχώς κερδίσαμε» σημείωσε.

«Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή, η οποία διαθέτει πολύ καλά και έμπειρα γκαρντ. Θεωρώ ότι στο α’ ημίχρονο δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι αμυντικά, αφήσαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αντίπαλο, νομίζω ότι η καλύτερη συγκέντρωση που είχαμε στο β’ ημίχρονο μαζί με την αποφασιστικότητα που επέδειξαν τα παιδιά, μας οδήγησαν στη νίκη», τόνισε ο τεχνικός του ΑΟΚ, επισημαίνοντας εν συνεχεία τα εξής: «Το σημερινό ματς είχε περισσότερα “πρέπει” απ’ ό,τι το προηγούμενο γιατί ήταν ματς στην έδρα μας με μία ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με εμάς, οπότε θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Νομίζω ότι μας λύνει λίγο τα πόδια, ανεβαίνει η ψυχολογία μας γιατί έχουμε και νέα παιδιά, οπότε νομίζω ότι από ‘δω και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια για τον ΑΟΚ, ο Ανδ. Κεσαπίδης σημείωσε: «Οπως βλέπετε, η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάθε αγωνιστική έχει ντέρμπι, οπότε πρέπει κι εμείς σε κάθε αγωνιστική να είμαστε έτοιμοι, κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να ετοιμαζόμαστε και να μπορούμε να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα».

karta antonis garden