Μετά την εξαιρετική εμφάνιση της πρεμιέρας η οποία ωστόσο δεν κεφαλαιοποιήθηκε σε νίκη, ο ΑΟΚ την Κυριακή δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής μπάσκετ.
Και μάλιστα είναι Κρητικό ντέρμπι, με την Χανιώτικη ομάδα να υποδέχεται στο κλειστό του Κλαδισού τον ΟΦΗ σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Για την κυριακάτικη (18/10, 17:00) αναμέτρηση, η οποία σημειωτέων είναι η πρώτη εντός έδρας στην ιστορία της ομάδας σε επίπεδο Β’ εθνικής, μίλησε ο προπονητής του Χανιώτικου συλλόγου, Ανδρέας Κεσαπίδης ο οποίος τόνισε τα εξής: “Πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στην Β’ Εθνική και αν και θα θέλαμε να έχουμε τους φίλους της ομάδας δίπλα μας, αναγκαστικά λόγω της κατάστασης θα παίξουμε χωρίς την συμπαράσταση τους”.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι, ο νεαρός τεχνικός στάθηκε σε τρία σημεία: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή και έμπειρη ομάδα στην κατηγορία με καλό προπονητή που για να κερδίσουμε θα πρέπει η συγκέντρωση, η θέληση μας και η τακτική μας προσέγγιση να είναι σε υψηλό επίπεδο για 40 λεπτά”.
Η ψυχολογία στην ομάδα πάντως βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, παρά την πικρή ήττα της πρεμιέρας στα Μέγαρα. Η εμφάνιση κόντρα στη Μεγαρίδα ήταν τέτοια που αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για τον Κεσαπίδη και τους παίκτες του. Αρκεί όπως τονίζει ο 37χρομνος κόουτς, να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη κι ενόψει ΟΦΗ: “Δουλέψαμε στα λάθη που κάναμε στην πρεμιέρα και έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”, τόνισε καταλήγοντας ο τεχνικός του ΑΟΚ.







