Καβακάς: Αφιερώνω τη νίκη στον μεγαλομέτοχό μας

Α.Ο. Χανιά | 10 Ιανουαρίου 2016, 19:53

Πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του απέναντι στον Α.Ο. Χανιά δήλωσε ο προπονητής του Αχαρναϊκού Τίμος Καράκας, που μάλιστα, δύο φορές, ευχαρίστησε τον ΑΟΧ για την φιλοξενία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των Χανίων για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της. Μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε να προηγηθούμε, να διατηρήσουμε το προβάδισμα που πήραμε με σωστή τακτική και βλέπουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται.

Τη νίκη αυτή θα ήθελα προσωπικά να την αφιερώσω στον μεγαλομέτοχό μας, ο οποίος έχει κάνει θυσίες για την ομάδα, στη διοίκηση και να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Ασφαλώς και θέλουμε βελτίωση και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Αυτό που προέχει, είναι να ξεκουραστούμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον άλλες δύο ποιοτικές προσθήκες, μαζί με αυτές που ήδη έχουμε κάνει, για να κάνουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα».

Για το στόχο του Αχαρναϊκού: «Να σωθούμε… Να σωθούμε γρήγορα. Αυτός είναι ο στόχος τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια ο στόχος αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Αν πάμε καλά, γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, μπορεί να αλλάξουμε τον στόχο μας, να πάμε σε μια πιο υψηλή θέση. Δεν μπορούμε τη δεδομένη στιγμή να αλλάξουμε πολλά πράγματα αναφορικά με τον στόχο μας. Αυτό που έχουμε πει, είναι ότι θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για φέτος και του χρόνου να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην Ελλάδα βάζουμε βάσεις, αλλά μπορεί τη μια μέρα να βάλουμε τις βάσεις και την επόμενη να τις διαλύσουμε. Οπότε δεν θέλω να μιλάω για του χρόνου τι θα γίνει, αλλά για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό κοιτάζω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά για τη φιλοξενία που τύχαμε, ήταν άψογη απ’ όλους κι ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια στον ΑΟΧ, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ γιατί έχω δουλέψει στα Χανιά και ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος την ομάδα». 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad