Καρντόσο: Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα αύριο

Αντίπαλοι Πλατανιά | 31 Μαρτίου 2017, 19:26

Χαρακτηρίζει δύσκολο το ματς με τον Πλατανιά, πολύ δύσκολο αντίπαλο την Χανιώτικη ομάδα, αλλά πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τη νίκη αύριο.

Ο λόγος για τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για την αυριανή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός είπε…

Για τον Πλατανιά: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε πολύ σωστά τη δουλειά μας. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Όμως εμείς θα κάνουμε αυτό που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας. Ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη.»

Για τον Τάκη Λεμονή: «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας καλός προπονητής. Ένας καλός κόουτς και το δείχνει καθημερινά με τη δουλειά του στις προπονήσεις. Γνωρίζει πολύ γρήγορα τι πρέπει να κάνει για την ομάδα. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε πολύ γρήγορα να αφομοιώσουμε τις ιδέες του.

Είμαστε ικανοποιημένοι με τη προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου. Ανυπομονούμε να έρθει αυτή η ημέρα για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, ώστε μαζί με τους φιλάθλους μας να πανηγυρίσουμε μία νίκη.»

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω και τους δύο τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζει να είναι. Από εδώ και πέρα θέλω να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το Σάββατο ξεκινάμε με τον πρώτο τελικό από τους πέντε που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να δω τα πράγματα ένα – ένα.

Έτσι όπως έρχονται με τη σειρά. Είμαι συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά θα συγκεντρωθώ στο επόμενο που έρχεται. Και στη συνέχεια όταν έρθει η σειρά του κυπέλλου, θα κάνουμε το ίδιο. Νομίζω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φθάσουμε στην επιτυχία που είναι να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad