Καρέλης: Είμαι ενθουσιασμένος

Ποδόσφαιρο 9 Οκτ 2020, 22:56

Στο επίσημο κανάλι της Ντε Χάαγκ μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ολλανδικής ομάδας, ο Κρητικός επιθετικός Νίκος Καρέλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μίλησε για τη νέα επιλογή της καριέρας του, για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, για τους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν καθώς και στις προσδοκίες από τη νέα σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη μεταγραφή. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το Ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι θα προσαρμοστώ εύκολα γιατί έχω την εμπειρία από το Βέλγιο. Έχω κίνητρο μετά τον μεγάλο τραυματισμό μου στη Μπρέντφορντ.

Θέλω να επιστρέψω δυνατός και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Έχω αυτοπεποίθηση να βοηθήσω την ομάδα και να πάρω και βοήθεια κι εγώ. Όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε ακολουθεί και το σώμα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους οποίους έχω αφήσει στο παρελθόν.

Το παρατσούκλι “Hulk” το κόλλησα από τον Παναθηναϊκό και με ακολουθεί. Έχω εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαι δυνατός… Δεν θέλω να πω πολλά γιατί θέλω να δουλέψω και να τα δείξω όλα στο γήπεδο.

Από τον Αύγουστο δεν έχω προπονηθεί με την ομάδα, είχα όμως προσωπικό γυμναστή και τώρα θέλω να προπονηθώ με τη νέα μου ομάδα για να βρω ρυθμό. Μου αρέσει το γήπεδο και τα χρώματα της ομάδας. Λυπάμαι που ο κόσμος δεν θα είναι στο γήπεδο λόγω της πανδημίας και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα.»


Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad