Στη Ντεν Χάαγκ ο Καρέλης

Ποδόσφαιρο 8 Οκτ 2020, 22:39

Το Ολλανδικό πρωτάθλημα και η Ντεν Χάαγκ αποτελούν την επόμενη πρόκληση στην ποδοσφαιρική καριέρα του Νίκου Καρέλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε για ένα χρόνο συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ένα. Ο Καρέλης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην ADO Den Haag και ανυπομονώ πραγματικά να προπονηθώ και να παίξω αγώνες με τους νέους μου συμπαίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την ευκαιρία να αγωνισθώ στην Eredivisie και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να εργάζεται σκληρά και θέλω να εμπνεύσω τους συμπαίκτες μου να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.»

Martin Jol: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να προσελκύσουμε έναν επιθετικό όπως ο Νίκος. Είναι ένας παίκτης που έχει χτίσει τη φήμη ενός αληθινού Έλληνα πολεμιστή. Ένας επιθετικός που δίνει τα πάντα για να κερδίσει και ως εκ τούτου μερικές φορές είναι γνωστός με αγάπη ως Hulk.

Είμαστε αρκετά ρεαλιστές για να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Νίκος πιθανώς δεν θα είχε έρθει στην ADO Den Haag χωρίς τους τραυματισμούς του τις τελευταίες σεζόν, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Νίκος είναι πρόθυμος να δείξει στη Χάγη ότι μπορεί να επιστρέψει στο παλιό του επίπεδο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να του δώσουμε την ευκαιρία να το επιτύχει.»

Στη σχετική ανακοίνωση της Ντε Χάαγκ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά (και) στον Εργοτέλη, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του:

«Λίγοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους σε ηλικία 16 ετών, αλλά ο Καρέλης το πέτυχε. Το έκανε αυτό το 2008 στον Εργοτέλη από το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα της Κρήτης.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad