Καμία αισιόδοξη είδηση…

Α.Ο. Χανιά | 19 Ιανουαρίου 2016, 15:13

Τη χειρότερη περίοδο, της τελευταίας τριετίας διάγει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Α.Ο.Χανιά, αφού καμία αισιόδοξη είδηση δε βγαίνει από τις τάξεις της ομάδας.

Διοικητική αβεβαιότητα, αγωνιστικός “κατήφορος” και καμία αισιόδοξη είδηση για το εγγύς μέλλον είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό στον Α.Ο.Χανιά. Σε αυτό το κλίμα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν χτες, με ανακοίνωσή τους, την ανησυχία τους για τα τεκταινόμενα, ενώ μια μέρα νωρίτερα, αρκετά πιο καυστική ήταν η ανακοίνωση των Blue Boys που αγωνιούν, στενοχωριούνται και προφανώς, νιώθουν δυσάρεστα συναισθήματα για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, συναισθήματα που νιώθουν όλοι οι Χανιώτες φίλαθλοι.

Τη δεδομένη στιγμή, ο ΑΟΧ είναι υποχρεωμένος να προετοιμαστεί για το παιχνίδι “φωτιά” με αντίπαλο την Λάρισα στα Περιβόλια. Με βάση την εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΟΧ το τελευταίο διάστημα, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το οτιδήποτε. Μακάρι, η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί να ταρακουνήσει τον εγωισμό και το φιλότιμο των παικτών…

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία συνεχίζεται στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Στα θετικά, ότι ενόψει Λάρισας, ο Γιώργος Λυρώνης μπορεί να υπολογίζει και στους Μασάδο και Γκέσιο που απουσίασαν από το ματς με την Λαμία, λόγω τιμωρίας.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad