Καλτσίδου: Το παλέψαμε μέχρι το τέλος

ΟΑΧ | 25 Απριλίου 2021, 17:35

Ικανοποιημένη από την προσπάθεια των παικτριών της απέναντι στον ΟΑΧ εμφανίστηκε η Στέλλα Καλτσίδου.

KTEO Κρήτης

Η σπουδαία Ελληνίδα διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, που πλέον ηγείται προπονητικά στην ΕΦΑΟΖ, υποστήριξε ότι το παιχνίδι στα Χανιά κρίθηκε στις πολύ μικρές λεπτομέρειες και στην εμπειρία του ΟΑΧ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της έχουν ως εξής: «Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αυτός είναι άλλωστε ο στόχος και σε κάθε παιχνίδι για εμάς. Στις πολύ μικρές λεπτομέρειες κρίθηκε, σε κάποια ριμπάουντ που χάσαμε, σε 2-3 επιθέσεις που βιαστήκαμε να πάρουμε κάποιες επιλογές. Αλλά πάντα έτσι όταν είναι κλειστά τα παιχνίδια είναι αυτές οι πολύ μικρές λεπτομέρειες… Η ομάδα των Χανίων είναι πολύ πιο έμπειρη από εμάς και φάνηκε αυτό στο τέλος που έδειξαν ψυχραιμία και πήραν δίκαια τη νίκη».

Για την προσπάθεια των παικτριών της: «Είμαι ικανοποιημένη γιατί ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια. Όταν έρχεσαι και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιπαραταχθείς απέναντι σε πολύ πιο δυνατές και πιο έμπειρες ομάδες, με πολύ πιο δυνατά κορμιά, προσπαθούν και δίνουν πάντα το 100% και είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτό. Αν κάναμε 1-2 πράγματα διαφορετικά ίσως να μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη από εδώ. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχει πετύχει τον μεγάλο της στόχο και από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να παίζουμε το σωστό μπάσκετ, αυτό που εμείς προσπαθούμε να μάθουμε στην ομάδα και να το ευχαριστιόμαστε».

Για το αν είναι κέρδος το αμιγώς ελληνικό στοιχείο: «Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κέρδος, γιατί πέρα από τα μειονεκτήματα που έχει αυτό και που έχει να κάνει και με τη μεγάλη κούραση, τα κορίτσια μπορούν να κερδίσουν πολύ μεγάλες εμπειρίες μέσα από αυτή τη χρονιά και να μπορέσουν να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για τους εαυτούς τους του χρόνου».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Rabona ad