Και ο Ρεθυμνιακός συγχαίρει Γαϊτάνη

ΟΦΗ | 20 Φεβρουαρίου 2021, 17:34

Η κλήση του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Σταύρου Γαϊτάνη, στην Εθνική Νέων προκάλεσε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση (και) του Ρεθυμνιακού. Εξ' άλλου ο πατέρας του είναι ο γιατρός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Μετά την Επισκοπή και τον Αστέρα Ρεθύμνου ήταν η σειρά του Ρεθυμνιακού να συγχαρεί τον ποδοσφαιριστή. Η σχετική ανακοίνωση:

«Είναι από τα ταλέντα που πάντα πιστεύαμε στην αξία και το ήθος τους και εκείνα με την εξέλιξη τους έσπευδαν να το επιβεβαιώσουν, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Η κλήση του Σταύρου Γαϊτάνη, υιού του γιατρού της ομάδας μας Γιάννη στην Εθνική μας ομάδας Νέων δεν αποτελεί για τον Ρεθυμνιακό Α.Ο. έκπληξη.

Όπως δεν θα αποτελέσει έκπληξη και η εξελικτική πορεία που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ακολουθήσει. Είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που επί σειρά ετών πραγματοποιεί ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ρεθύμνου ανεβαίνοντας με χαμηλό προφίλ σκαλί-σκαλί την διαδρομή της καταξίωσης.

Για τον Ρεθυμνιακό Α.Ο. δεν έχει σημασία το γεγονός ότι ένα ταλέντο με την ανοδική πορεία του Σταύρου Γαϊτάνη δεν προέρχεται από τα “σπλάχνα” του ή δεν φόρεσε σε κάποιο σημείο της καριέρας του την “κυανόλευκη” φανέλα.

Σημασία έχει ότι θα φορέσει την “γαλανόλευκη” και θα την τιμήσει με την αξία και το ήθος που τον διακατέχει, εκπροσωπώντας επάξια και την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου. Ευχόμαστε η πορεία του Σταύρου Γαϊτάνη να αποτελέσει ένα υποδειγματικό παράδειγμα μίμησης και για ακόμη περισσότερα νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα της πόλης μας. Μπράβο Σταύρο, πάντα άξιος…»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad