Αστέρας Ρεθύμνου: Υπερήφανοι για την κλήση του Γαϊτάνη

ΟΦΗ | 19 Φεβρουαρίου 2021, 18:51

Μετά την Επισκοπή και ο Αστέρας Ρεθύμνου συγχαίρει τον Σταύρο Γαϊτάνη για την κλήση του στην Εθνική Νέων.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ φόρεσε στο παρελθόν (και) τη φανέλα του Αστέρα (όπως και του Κεραυνού Ρεθύμνου). Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Η οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου όσο και αυτή του ΑΟΝ Κεραυνός, ομάδες που φόρεσε και τίμησε την φανέλα μας, αισθανόμαστε υπερήφανοι για την κλήση του Σταύρου Γαϊτάνη σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Νέων (Κ19) της χώρας μας.

Το αστείρευτο ταλέντο, η επιμονή και η σκληρή δουλειά τόσων ετών, επιβραβεύτηκαν μετά και από την αδιάλειπτη παρουσία σου στην Κ19 Super League με την ΠΑΕ ΟΦΗ (2 χρόνια συν ένα ακόμη στην Κ17) και είναι στο χέρι σου Σταύρο, να ανοίξεις τα φτερά σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου!

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, θαυμάζοντας τα κατορθώματα σου και αισθανόμενοι υπερήφανοι για όσα πετυχαίνεις!»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μία ακόμη Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ:

«Μια σπουδαία και χαρμόσυνη είδηση, μας έκανε να νιώσουμε περηφάνια και χαρά για ένα ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και γαλουχηθεί στην Ακαδημία μας. Η κλήση του Σταύρου Γαϊτάνη (ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία 3 χρόνια με την Κ19 της ΠΑΕ ΟΦΗ) να συμμετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Νέων (Κ19), μας κάνει να αισθανθούμε υπερήφανοι για αυτόν και την εξέλιξη του.

Σταύρο, όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ σε συγχαίρει για την πρόοδο σου και σου ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχεις ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου, πιστός στις αρχές, το ήθος και την εργατικότητα σου, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο σου στο χορτάρι!»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad