Ήξερε τα… κατατόπια ο Σταθάκης

Φωστήρας Κρητικός Αστέρας | 1 Φεβρουαρίου 2016, 0:11

Με τον Σταθάκη σκόρερ ο Κρ. Αστέρας πέρασε νικηφόρα από τα Νεροκούρου με 1-0 κόντρα στον Φωστήρα, παραμένοντας στην κορυφή της Β’ Κατηγορίας.

Έχοντας μεγαλώσει ποδοσφαιρικά σε αυτό το γήπεδο ο ικανότατος επιθετικός του ιστορικού συλλόγου του Βαμβακόπουλου ήξερε τα… κατατόπια και με δικό του γκολ στο 25’, από μπαλιά του Μαρκάκη, χάρισε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά στην εκπνοή του ημιχρόνου αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Δύο αποβολές ωστόσο είχε στη συνέχεια ο Φωστήρας με Κουνδουράκη (85’) και Φιλιππίδη (90’).

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει ο Φωστήρας και με αφορμή αυτό το γεγονός η ομάδα θέλησε να μην υπάρχει η σύνθεση από το σημερινό παιχνίδι ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Κατσαρός-Διαμαντής

Φωστήρας Αγ. Σαράντα (Παναγιώτης Παλαθούρας): Σκαμνάκης, Αντωνάκης, Ι. Ποποδάκης (65’ Κάχρης), Μαλαμαδάκης, Μήτρου, Παπαδάκης (65’ Κουνδουράκης), Κατωτικίδης, Τάνταρος (80’ Σταμούλης), Ξενάκης, Ν. Παλαθούρας, Φιλιππίδης.

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Κουτσοδόντης, Σκύλο, Δασκαλάκης, Μαρκάκης, Χαϊντούτης, Χαραλαμπάκης, Αγγελάκης, Βασιλείου (75’ Καραβοκύρης), Μπαρτζίδης (85’ Ψαρόμπας), Σταθάκης, Γαρυφαλλής.

 

Rabona ad