Ιβιτς: Φέτος ο Πλατανιάς έχει κάνει πολλά καλά πράγματα

Πλατανιάς | 16 Απριλίου 2016, 11:32

Με καλά σχόλια για τον Πλατανιά και τις δυνατότητές του αναφέρθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στη NOVA εν όψει του κυριακάτικου αγώνα. «Είναι μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που φέτος στο πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά καλά πράγματα. Ομάδα η οποία παίζει και επιθετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που φέτος στο πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά καλά πράγματα. Ομάδα η οποία παίζει και επιθετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς για ένα καλύτερο αύριο».

Για την έλλειψη άγχους που (θεωρείται από τον δημοσιογράφο που έθεσε το ερώτημα πως) θα έχει ο Πλατανιάς: «Σίγουρα το ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο βοηθάει την ομάδα του Πλατανιά. Δε θα έχουν πίεση και θα παίξουν όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα ο Λεβαδειακός. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Βέβαια και εμείς έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να έχω όλους τους παίκτες έτοιμους για τα Play Offs και πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που έρχονται από τραυματισμό ώστε να πάρουν ένα παιχνίδι και να δω τι μπορώ να περιμένω από τους αυτούς».

Για τις απουσίες και τις επιστροφές του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζετε ότι ο Βίτορ έχει 4 κάρτες σε αυτό το παιχνίδι δε θα είναι μαζί μας. Έχουμε πρόβλημα και με τον Λέοβατς ο οποίος έχει πάθει θλάση. Γυρίζει και ο Χατζηισαΐας από τον τραυματισμό, έρχεται και ο Τσίμιροτ σιγά σιγά, οπότε ελπίζουμε ότι σε λίγο θα είμαστε κομπλέ και θα προετοιμάζουμε την ομάδα όπως θέλουμε εμείς«.

Για το αν σκέφτεται μόνο τα Play Offs: «Σε καμία περίπτωση. Όπως έχω πει και στα παιδιά είναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι στη Super League πριν τα Play Offs, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να δώσουμε το 100% και όπως είπα και στην αρχή να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Για το αν θεωρεί πως κερδίζει με το να οδηγήσει σε ένα ακόμα παιχνίδι την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι θετικό. Σιγά σιγά και οι παίκτες μαθαίνουν τι ζητάω από αυτούς και εγώ βλέπω τις ικανότητες του καθένα και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι και για το μέλλον«.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania