Ισόπαλος με την Δάφνη

Φωστήρας Δάφνη | 3 Απριλίου 2016, 20:10

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στα Νεροκούρου ανάμεσα στον Φωστήρα και την Δάφνη (2-2), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις μετά τα πρωινά αποτελέσματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Φωστήρας συνεχίζει χωρίς άγχος καθώς δεν κινδυνεύει όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Φωστήρας πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 2-0 από τα γκολ που σημείωσαν ο Κατωτικίδης με γυριστή κεφαλιά στο 20’ από την σέντρα του Αντωνάκη και την προσπάθεια του Ξενάκη στο 40’ με την μπάλα να βρίσκει και σε αντίπαλα σώματα αφότου καταλήξει στα δίχτυα.

Η Δάφνη που μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη μείωσε νωρίς στο 55’ με τον Ι.Κοκολάκη και ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 70’ με σουτ του Κλάδου.

Ρεσιτάλ δοκαριών για τις δύο ομάδες με τον Κουνδουράκη για τον Φωστήρα και ακόμα τρία για την Δάφνη, με τον Νικολαντωνάκη να βλέπει την μπάλα να σταματάει δύο φορές και τον Κλάδο ακόμα μία.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα ακυρωθέν γκολ, ο Νικολαντωνάκης για την Δάφνη στο 80’ και ο Ξενάκης για τον Φωστήρα στο 90’.

Ο Φωστήρας εκφράζει τα συγχαρητήρια του για τους διαιτητές στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής:Γιουματζίδης

Βοηθοί: Μαρκετάκης- Μαρινάκης

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Σκαμνάκης, Ποποδάκης Ι. (60’ Ντούφας), Αικατερίνης, Αντωνάκης, Κουνδουράκης, Κατωτικίδης, Φιλιππίδης (75’ Παπαδάκης), Βέρδος (75’ Βεστάκης), Παλαθούρας, Ξενάκης, Τάνταρος

Δάφνη (Σταμάτης Φλεμετάκης): Κοζωνάκης, Τραϊτοράκης, Σταθάκης, Αποστολάκης, Κοκολάκης Ι.,Σκριάπας, Κουβάτσης, Ντούπη, Κλάδος, Νικολαντωνάκης, Μανταδάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards