Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τιμήθηκαν οι ομάδες που έλαβαν μέρος καθώς και οι παίκτριες που ξεχώρισαν. Η ακραία της Ακαδημίας ΔΕΚΑ, Δέσποινα Βλαχοπούλου, αναδείχθηκε Πολυτιμότερη Αθλήτρια (MVP).
Στις ατομικές διακρίσεις από πλευράς ΔΕΚΑ και οι Εύη Γάλλου (κορυφαία μπλοκέρ), Χριστίνα Μανίκα (κορυφαία σέρβερ). Καλύτερη πασαδόρος η Ίρις Δασκαλοπούλου του Ηλυσιακού και επιθετικός η συμπαίκτρια της Δάφνη Κορνάκια, ενώ καλύτερη λίμπερο η Αγάπη Χατζηνικολάου επίσης του Ηλυσιακού.
➣ MVP: Δέσποινα Βλαχοπούλου (ΔΕΚΑ)
➣ Καλύτερη επιθετικός: Δάφνη Κορνάκια (ΑΟ Ηλυσιακός)
➣ Καλύτερος σέρβερ: Χριστίνα Μανίκα (ΔΕΚΑ)
➣ Καλύτερη μπλοκέρ: Εύη Γάλλου (ΔΕΚΑ)
➣ Καλύτερη πασαδόρος: Ίρις Δασκαλοπούλου (ΑΟ Ηλυσιακός)
➣ Καλύτερο λίμπερο: Αγάπη Χατζηνικολάου (ΑΟ Ηλυσιακός)
Όσον αφορά τη βράβευση στην Εύη Γάλλου ως καλύτερη μπλοκέρ έκανε η Γενική Γραμματέας του Κύδωνα, Ρένα Χριστιανάκη, ενώ τα διπλώματα στον Κύδωνα που κατέλαβε την τέταρτη θέση έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ Βασίλης Αντωνούλης.








