Η “απάντηση” του Τσιώλη: Όντως στον Κισσαμικό να είναι υπερήφανοι

Χανιά | 20 Μαρτίου 2016, 21:46

Με πολύ καλά λόγια για τον Κισσαμικό εκφράστηκε ο Σάκης Τσιώλης στις δικές του δηλώσεις που ακολούθησαν του Σπύρου Μπαξεβάνου. Ο κόουτς της Λάρισας υπερθεμάτισε το παιχνίδι του Κισσαμικού λέγοντας ότι εντυπωσιάστηκε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ξεκινώντας, ο κ. Τσιώλης είπε: «Όντως στον Κισσαμικό μπορούν να είναι περήφανοι. Η αγωνιστική τους συμπεριφορά μόνο περήφανους μπορεί να τους κάνει. Ήταν ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Όντως, η ΑΕΛ δεν ήταν η ομάδα που περιμένει όλος ο κόσμος, αλλά αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητισμός αυτά έχει. Θα πρέπει και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια ο κόσμος να είναι έτσι αποφασισμένος και να έρθει να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το 95’. Έτσι κερδίζονται τα πρωταθλήματα. Εγώ δεν θυμήθηκα ποτέ δεν θυμάμαι, από το α’ τοπικό μέχρι το παγκόσμιο Κύπελλο, ομάδα να πήρε το πρωτάθλημα εύκολα. Βλέπετε και η Λέστερ τι έκανε χθες.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δυο “καθαρές” φάσεις, με Μπόγιοβιτς και Κουτσιανικούλη, στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ενδεχομένως μετά θα διαχειριζόμασταν διαφορετικά το παιχνίδι. Όμως, η κόντρα επίθεση και ο τρόπος με τον οποίο αμυνόταν ο Κισσαμικός ήταν υποδειγματικός. Οι αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν την ομάδα κυρίως στην οργάνωση του παιχνιδιού, βγάλαμε αρκετές φάσεις από τα άκρα, όπως αυτή με τον Μαρουκάκη και την εκπληκτική εξ επαφής απόκρουση του τερματοφύλακα και βέβαια, η πίεση αυτή, φέρνει και φάσεις πέναλτι.

Μεγάλη απόκρουση έκανε και ο Ξενοδόχοβ στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα τετ-α-τετ, που αν έμπαινε, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Παρόλα αυτά κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και βλέπουμε το ματς του Σαββάτου ως το ντέρμπι των ντέρμπι.

Συγχαρητήρια στον συνάδελφο κόουτς και στην ομάδα του. Πραγματικά σήμερα με εντυπωσίασε ο τρόπος παιχνιδιού τους, η οργάνωση, η πειθαρχία τους και η αποφασιστικότητά τους. Ενδεχομένως τους φτιάχνει η φανέλα μας και φυσικά το γήπεδο είναι ένας λόγος παραπάνω.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον κόσμο, στον ιδιοκτήτη μας, στον πρόεδρό μας και προχωράμε».

Για το ότι μετά από σχεδόν ένα μήνα που είναι στην Λάρισα και δύο επίσημα παιχνίδια, τι είναι αυτό που του αρέσει και τι αυτό που τον έχει προβληματίσει: «Μ’ αρέσει ότι δεν παρατάει ποτέ το παιχνίδι κι αυτό είναι το στίγμα της ΑΕΛ. Με προβληματίζει ότι η επιθετική ανάπτυξη δεν είναι αυτή που θέλουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, υπάρχει ιδιαίτερο βάρος και τα παιδιά τώρα αρχίζουν και συνηθίζουν αυτή την κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες για να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό, προς το τέλος, θα μπορέσουν όλοι να ευχαριστηθούν και θέαμα και αποτέλεσμα και κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει όλους, άνοδο. Αυτό θα γίνει με οποιοδήποτε κόστος».

Για το αν το παιχνίδι με τα δύο σέντερ φορ τον ικανοποίησε: «Σε επίπεδο ατομικής απόδοσης, δεν θέλω να σχολιάσω. Όμως, η ΑΕΛ αφού θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, θα παίζει με δύο σέντερ φορ. Το αν είναι με σέντερ φορ μπρος-πίσω, δηλαδή με ελεύθερο φορ σε 4-4-1-1 ή 4-4-2 όπως παίξαμε στο τέλος, αυτό είναι κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι ότι έτσι θα πάμε. Υπάρχουν ομάδες που η συμπεριφορά τους στο αμυντικό τρανζίσιον είναι υποδειγματική. Εμείς έχουμε δύο πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα αν βρίσκονται σε καλή ή κακή μέρα, έχουμε τους δύο κορυφαίους σέντερ φορ στην κατηγορία και μ’ αυτούς θα πορευτούμε».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards