Η ωραία ιστορία που λέγεται ΑΟΚ Χανιά

Α.Ο.Κ. Χανιά | 19 Οκτωβρίου 2020, 11:32

Ιστορία έγραψε ο ΑΟΚ Χανιά, κερδίζοντας για πρώτη φορά σε επίπεδο Β’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκλονιστικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως ήταν εξάλλου και αυτό στην πρεμιέρα στα Μέγαρα!

Το τέλος του αγώνα βρίσκει τους ανθρώπους της ομάδας να γιορτάζουν… διπλά, αφενός γιατί έχει κερδηθεί στην παράταση το κρητικό ντέρμπι και από την άλλη γιατί αυτή η νίκη ισοδυναμεί ουσιαστικά με την πρώτη στην ιστορία της ομάδας σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

Ο ΑΟΚ ο οποίος στέλνει μηνύματα πολύ αισιόδοξα εν όψει της συνέχειας, επιβεβαιώνοντας εκ των προτέρων τις εκτιμήσεις που υπάρχουν για τις φετινές του δυνατότητες ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά! Απόδειξη εξάλλου αποτελούν τα λόγια του ίδιου του προπονητή του ΟΦΗ, Θανάση Ράλλη ο οποίος μίλησε για την οντότητα που παρουσιάζει ο ΑΟΚ, σημειώνοντας ότι κατά την άποψή του θα γίνουν ωραία πράγματα τα επόμενα χρόνια στα Χανιά…

Το μόνο μελανό σημείο που υπάρχει από το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό; Οτι δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες! Γιατί αν υπήρχε, θα ήταν αφενός πολύς, αφετέρου θα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εξαιρετικό θέαμα, πρωτοφανές ουσιαστικά στα χρονικά για το χανιώτικο μπάσκετ, καθώς δεν έχει υπάρξει κάτι ανάλογο προηγουμένως.

Γενικότερα όμως το κλειστό, η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο έδωσε μια πολύ ωραία εικόνα, με τον ΑΟΚ να γράφει, σημειώνουμε και πάλι, ιστορία και ν’ αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ούτως ή άλλως βέβαια αυτές τις είχε δείξει στην πρεμιέρα κόντρα ίσως στο πρώτο φαβορί της κατηγορίας, την ομάδα της Μεγαρίδας πηγαίνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Η συνέχεια, εκτός έδρας με τον Αρη Νικαίας.

karta antonis garden