Η 27χρονη ακραία, η οποία μπορεί να προσφέρει και ως λίμπερο, είναι εν ενεργεία διεθνής με περισσότερες από 40 συμμετοχές στην Εθνική Φινλανδίας.
Η ενημέρωση του Νέου ΟΠΕΡ αναφέρει τα εξής:
Ο Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου ανακοινώνει την απόκτηση της Emmi Riikilä, με την έμπειρη διεθνή Φινλανδή αθλήτρια να ενισχύει τη γυναικεία μας ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Emmi, γεννημένη το 1999 αγωνίζεται ως ακραία, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει και ως λίμπερο. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με περισσότερες από 40 συμμετοχές.
Ξεχωρίζει για την ποιότητά της στην υποδοχή, έχοντας αναδειχθεί καλύτερη υποδοχέας του φινλανδικού πρωταθλήματος για δύο συνεχόμενες σεζόν:
2023–2024
2024–2025
Η πορεία της
2017–2018: Nurmon Jymy
2018–2021: Hämeenlinnan Lentopallokerho
2021–2023: LP Kangasala
2023–2024: JymyVolley
2024–2026: LP Viesti
Η Emmi Riikilä δήλωσε:
«Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ανυπομονώ ιδιαίτερα να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ανυπομονώ επίσης για τους αγώνες και για όλα όσα έχει να μας προσφέρει η νέα σεζόν.
Emmi, καλώς ήρθες στο Ρέθυμνο!
Σου ευχόμαστε υγεία και μια σεζόν γεμάτη όμορφες στιγμές και επιτυχίες!
Welcome to Rethymno, Emmi!











