Η δικαίωση με Ριτζάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Απριλίου 2021, 13:47

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ακόμη δρόμο αλλά στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μπορούν ήδη να νιώθουν δικαιωμένοι με την επιλογή του Γιώργου Ριτζάκη στην τεχνική ηγεσία.

Oinolatris

Ο Χανιώτης προπονητής, μετά από την εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ, καταθέτει τα διαπιστευτήριά του και σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Μπορεί ο ίδιος να έδινε όλα τα… credits στους παίκτες του, μετά από την ευρεία νίκη επί του Πόρου, αλλά σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο από τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας του.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχοντας θέσει ως αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, όχι μόνο είναι κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου αλλά μπορεί να ονειρεύεται και περισσότερα πράγματα.

Διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση όχι μόνο του 10ου ομίλου αλλά γενικότερα της Γ’ Εθνικής και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα το ΣΥΝΚΑ έχει “στρογγυλοκαθίσει” στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει τη Μεγάλη Τετάρτη τον ΠΟΑ, στο ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να έχουν απόσταση δύο βαθμών.

Το ΣΥΝΚΑ μετρά 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και η μοναδική φορά που έφυγε με… κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο ήταν στις Αρχάνες, στο πρώτο ματς μετά από την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Γιούχτα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad