Η αποστολή του ΙΟΧ για την Πανελλήνια Πρόκριση της Εθνικής Ομάδας

Ιστιοπλοΐα | 8 Ιουνίου 2021, 20:00

Επταμελής η συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στην Πανελλήνια Πρόκριση της Εθνικής Ομάδας για τα Optimist και Laser 4,7.

Ο αγώνας (που αρχίζει αύριο – Τετάρτη και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή) διοργανώνεται από τον Ολυμπιακό σε συνεργασία με την ομοσπονδία (ΕΙΟ).

Θα λάβουν μέρος 144 αθλητές/τριες Optimist από τα περιφερειακά πρωταθλήματα θα διεκδικήσουν 10 θέσεις για την Εθνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Optimist και 7 για το πανευρωπαϊκό.

Επίσης στα Laser 4,7 θα συμμετάσχουν 92 αθλητές/τριες από τα περιφερειακά πρωταθλήματα που θα διεκδικήσουν θέσεις στην Εθνική Ομάδα για το παγκόσμιο και για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Όλα αυτά σε συνέχεια της εντυπωσιακής παρουσίας του ΙΟΧ στο περιφερειακό πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου και Κρήτης το οποίο και κατέκτησε! Το δελτίο τύπου του Χανιώτικου ομίλου αναφέρει σχετικά:

«Με επτά αθλητές/τριες θα συμμετάσχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων στην Πανελλήνια Πρόκριση της Εθνικής Ομάδας για τα Optimist και Laser 4,7 που διοργανώνει ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την ΕΙΟ. Ο αγώνας αρχίζει αύριο Τετάρτη 09 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα για τον όμιλο μας στην Κατηγορία των Optimist συμμετέχουν οι:

➜ Σινάνη Κωνσταντίνα
➜ Νικολάου Άγγελος
➜ Κακούρης Ανδρέας
➜ Φυλλαδιτάκη Μελίνα
➜ Φυλλαδιτάκης Γιώργος
➜ Ζαμπακόλας Παντελής – Άγγελος

και στην Κατηγορία Laser 4,7 συμμετέχει ο Μπιλάς Παράσχος

Προπονητές του ΙΟ Χανίων: Σωτηρίου Βασίλης και Σηφάκης Ανδρέας

Στα Optimist θα τρέξουν συνολικά 150 αγόρια και κορίτσια και στα Λέιζερ 4,7 θα αγωνιστούν 92 σκάφη που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα.

Στα Optimist οι 5 πρώτοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας και οι επόμενοι 7 (οι 4 πρέπει να είναι του ίδιου φύλου) θα τρέξουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Στα Laser 4,7 τα 10 πρώτα αγόρια και τα 10 πρώτα κορίτσια θα αποτελέσουν την εθνική ομάδα.

Αύριο Τετάρτη οι ιστιοπλόοι θα περάσουν από Rapid Test και οι διοργανωτές θα τηρήσουν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad