Η αποστολή του Ατρόμητου – Τι αναφέρεται για τη βράβευση στον Παράσχο

Αντίπαλοι Πλατανιά | 29 Απριλίου 2017, 20:37

Ετοιμος είναι και ο Ατρόμητος από τη δική του πλευρά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αρκετές οι απουσίες και για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, όχι όμως στο βαθμό που έχει ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ενδιαφέρον παρουσιάζει τι αναφέρει η ΠΑΕ Ατρόμητος για τη βράβευση στον Παράσχο που θα γίνει πριν την έναρξη του παιχνιδιού, σημειώνοντας πως, «η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα μας. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός».

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου αναφέρεται και η αποστολή έχει ως εξής:

Την αποστολή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πλατανιά ανακοίνωσε ο προπονητής μας Ρικάρντο Σα Πίντο.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Ντάουντα, Λημνιός, Κιβρακίδης, Κυριακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Νάτσος, Μπάγκα, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντιγκινί, Μπρίτο, Τσατσόπουλος.

Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Γκουγκούδης, Πλατέλλας, Παπαδόπουλος, Παντελιάδης θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουμε για την πολύ μεγάλη προσφορά και την συμβολή τους στις επιτυχίες του Ατρόμητου της σύγχρονης εποχής, τον Εδουάρδο Μπρίτο και τον Νίκο Λαζαρίδη. Την απονομή θα κάνει ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα μας. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός.

Estrella
Papantonakis Cards