Η απάντηση Αυγενάκη σε SL2-FL για την αναδιάρθρωση

Football League 22 Απριλίου 2021, 19:34

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2 - Football League να ταχθεί κατά της αναδιάρθρωσης «προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη και πλήθος ερωτηματικών» σύμφωνα με το υφυπουργείου Αθλητισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η απάντηση του υφυπουργείου:

«Η, κατά πλειοψηφία, σημερινή απόφαση του ΔΣ SL2-FL, που ξαφνικά διαφωνεί με την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (συγχώνευση της Football League με τη Super League 2 και διατήρηση από την προσεχή σεζόν μόνο δύο επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου), προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη και πλήθος ερωτηματικών.

Η αναδιάρθρωση, που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου, το οποίο τις προσεχείς ημέρες θα συζητηθεί στη Βουλή:

– ζητήθηκε επισήμως από την ΕΠΟ, πέρυσι στο τέλος του καλοκαιριού,

– μελετήθηκε τον Οκτώβριο από Ομάδα Εργασίας, η οποία συστάθηκε με εκπροσώπους από ΕΠΟ, SL2 – FL και του Υφυπουργείου,

– κατέληξε σε σχέδιο διαφάνειας και αυστηρών αναπτυξιακών κριτηρίων συμμετοχής (Μετοχικό Κεφάλαιο 250.000 €, Εγγυητική Επιστολή 100.000 €, δικαίωμα συμμετοχής του 50% των παικτών στις ελληνικές εθνικές ομάδες),

– ανακοινώθηκε έγκαιρα τον Ιανουάριο,

– υποβλήθηκε σε δημόσια Διαβούλευση τον Φεβρουάριο

…και κρίνεται απολύτως απαραίτητη και επιβεβλημένη για τη δημιουργία συνθηκών αξιοπιστίας, βιωσιμότητας, ανταγωνιστικότητας και ποιότητας. Σε κάθε περίπτωση, το υφυπουργείο Αθλητισμού, ανοικτό πάντοτε στον διάλογο, αναμένει με ενδιαφέρον τη σχετική συνάντηση που αιτείται το ΔΣ της SL2-FL.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad