Κατά της αναδιάρθρωσης το ΔΣ της SL2 – FL

Football League 22 Απριλίου 2021, 19:16

Κατά της αναδιάρθρωσης τάχθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 - Football League κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (22/04) ζητώντας και τη νέα αγωνιστική περίοδο τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόλις τρεις εκπρόσωποι ομάδων (της Football League) είχαν αντίθετη άποψη από εκείνη του Δ.Σ. Υπενθυμίζουμε ότι η Πολιτεία αποφάσισε να πορευτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο (από την επόμενη κιόλας σεζόν) με τρεις Εθνικές κατηγορίες, οι δύο εκ των οποίων επαγγελματικές.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα καταργηθεί η Football League (τυπικά θα πρόκειται για συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League). Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL) αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad