«Γιατί δεν αφήνετε τη Football League να ξεκινήσει;»

Football League 23 Ιανουαρίου 2021, 18:24

Μετά τη νέα (εβδομαδιαία) παράταση στην απόφαση για την επανεκκίνηση της Football league η μία ομάδα μετά την άλλη εκδίδουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Ανάμεσά τους και ο Ασπρόπυργος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου, Σπύρος Μαραθωνίτης κι αναφέρει:

«Δεν σέβεστε 20 ομάδες που αγωνίζονται σε μία επαγγελματική κατηγορία. Που τους έχετε ως προϋπόθεση να τηρούν το πρωτόκολλο το οποίο εσείς οι ειδικοί έχετε θεσπίσει. Με εβδομαδιαία τεστ και άλλα πολλά που σε κανέναν άλλο επαγγελματικό χώρο δεν γίνονται πέραν των νοσοκομείων.

Που ο χώρος εργασίας μας είναι εξωτερικός (οπότε αερίζεται όπως λέτε για τα σχολεία). Βγείτε και εξηγήστε μας για ποιο λόγο δεν αφήνετε τη Football League να ξεκινήσει προπονήσεις άμεσα είναι υποχρέωσή σας να ξέρουμε.

Όπως ήταν τις δεσμεύσεις που εσείς ορίσατε για την ασφαλή λειτουργία των ομάδων. Χωρίς Κρατικό χρήμα χωρίς οι ομάδες να ζητούν την οικονομική βοήθεια του Κράτους.

Ακόμα και δίκιο να έχετε το χάνετε γιατί δεν βγαίνετε να εξηγήσετε τον λόγο που αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται κάτι που εσείς είχατε προτείνει τους όρους που μπορεί να γίνει.

Σπύρος Μαραθωνίτης
Τεχνικός Διευθυντής
ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards