Παράταση μίας εβδομάδας από τους λοιμωξιολόγους

Βόλεϊ | 22 Ιανουαρίου 2021, 19:39

Ούτε και σήμερα - Παρασκευή (22/01) ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση κάποια απόφαση σχετικά με τις -υπό αναστολή- αθλητικές δραστηριότητες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σήμερα αναμενόταν να εξετασθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση των ομαδικών πρωταθλημάτων.

Απόφαση όμως δεν πάρθηκε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να γνωστοποιεί (στην απογευματινή ενημέρωση):

«Την άλλη Παρασκευή (29/01) η Επιτροπή θα συζητήσει το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων.»

Ο λόγος γίνεται για το πρωτάθλημα της Football League (ποδόσφαιρο) και την πρώτη κατηγορία σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών – γυναικών και χάντμπολ ανδρών – γυναικών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις για τις ομάδες των συγκεκριμένων αθλημάτων και κατηγοριών έχουν “ανοίξει” από την 1η Ιανουαρίου. Κάτι που σημαίνει ότι οι παραπάνω κατηγορίες δεν πρέπει να προσδοκούν την επανεκκίνησή τους πριν “μπει” ο Φλεβάρης.

Επίσης σήμερα – Παρασκευή (22/01) ανακοινώθηκε ότι από την 1η Φεβρουαρίου θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ τα γυμναστήρια θα παραμείνουν (επί του παρόντος) κλειστά.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards