Γιάννου: Πληρώσαμε τα λάθη μας

ΟΦΗ | 25 Οκτωβρίου 2020, 23:24

«Να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και να κοιτάξουμε μπροστά» δήλωσε ο Απόστολος Γιάννου μετά την ήττα του ΟΦΗ στην Τρίπολη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο διεθνής επιθετικός της Κρητικής ομάδας δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”:

«Κάναμε κάποια λάθη και το πληρώσαμε. Η τελευταία πάσα θα μπορούσε να είναι πιο καθοριστική και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, μπορούμε να τα κερδίσουμε και το επόμενο βήμα είναι να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και να κοιτάξουμε μπροστά.»

Από την πλευρά του ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας, είπε:

Για την πορεία του Αστέρα και τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Πατάμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζεις και στην όχι καλή σου μέρα. Παίρνουμε ψυχολογία και χτίζοντας σερί ανεβαίνουμε βαθμολογικά και χτίζουμε ψυχολογία για καλύτερα πράγματα.»

Για το αν οι αλλαγές έφεραν τη νίκη: «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον διατροφολόγο μας που έχασε τη μητέρα του. Νομίζω πως σε κάθε ματς τα παιδιά που μπαίνουν δίνουν ενέργεια. Το χρειαζόμασταν και μας βοήθησαν πολύ από τη στιγμή που μπήκαν και έπειτα.»

Estrella
Papantonakis Cards