Γιαννακίδης: Πρώτα οι πανελλήνιες, μετά η μπάλα

Μινώταυρος | 29 Μαρτίου 2017, 22:03

Τη μεγάλη έκπληξη, για δεύτερη φόρα έκανε ο Μινώταυρος που κέρδισε ξανά τον Πανακρωτηριακό, όμως αυτή την φορά μέσα στο γήπεδο των Καθιανών, το περασμένο Σάββατο με σκορ 3-2.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του Μινώταυρου, ο Γιώργος Γιαννακίδης πέτυχε το 2-0 με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ξεκινώντας στα τμήματα υποδομής του Μινωταύρου, κίνησε το ενδιαφέρον του Πλατανιά όπου έπαιξε για λογαριασμό των Κ17 και Κ20. Έπειτα γύρισε το περασμένο καλοκαίρι ξανά στον Μινώταυρο, υπό τις οδηγίες του Στέλιου Κουκουδάκη.

Ο νεαρός επιθετικός μιλάει στο athlitiko, αναφέρεται στους στόχους της ομάδας του και για το τοπικό πρωτάθλημα συγκριτικά με το πρωτάθλημα των υποδομών του Πλατανιά.

giannakidis akad Minotauros
Με την ακαδημία του Μινώταυρου

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο athlitiko:

-Σκόραρες ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πανακρωτηριακό, τον οποίο τον κερδίσατε ξανά. Τι πιστεύεις για το πρωτάθλημα;

Το πρωτάθλημα και φέτος δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό η νίκη οφείλεται σε όλη την προσπάθεια και θέληση της ομάδας ως σύνολο και τη δουλειά που κάνει όλον αυτόν τον καιρό.

– Ποίοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Ο προσωπικός μου στόχος για φέτος είναι οι πανελλήνιες, παρόλα αυτά προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα αλλά και να βοηθηθώ από αυτήν.

-Είναι ο στόχος της ομάδας η 3η θέση που ίσως να οδηγεί σε άνοδο σε παραπάνω κατηγορία;

Στόχος της ομάδας από την αρχή κιόλας είναι η καλύτερη δυνατόν βαθμολογική κατάταξη στο όμιλο αυτόν. Τώρα αν μαθηματικά με την εξέλιξη του πρωταθλήματος η 3η θέση είναι η υψηλότερη βαθμολογική θέση που μπορεί να πάρει τότε ναι θεωρητικά στοχεύουμε εκεί.

-Έχοντας παίξει και στις ομάδες της ακαδημίας του Πλατανιά, που πιστεύεις ότι ταίριαξες καλύτερα; Σε ένα τοπικό πρωτάθλημα ή σε ένα πρωτάθλημα ακαδημιών;

Τα πρωταθλήματα αυτά δύσκολα μπορούν να συγκριθούν. Αλλά το να είμαι με συμπαίκτες και αντιπάλους συνομήλικους για μένα τουλάχιστον είναι πιο επιθυμητό.

-Ποια θέση πιστεύεις ότι σου αρμόζει καλύτερα;

Η θέση κάθε φορά προσδιορίζεται ανάλογα τον αγώνα. Ως επιθετικογενής παίκτης όμως οι θέσεις του κέντρου αλλά και της επίθεσης με εκφράζουν καλύτερα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τζανάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden