Φυντάνης: Θα πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου

Ηρόδοτος | 9 Μαρτίου 2022, 21:24

Παρά την "τριάρα" στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ο τεχνικός του Ηροδότου, Ηλίας Φυντάνης, εμφανίσθηκε προβληματισμένος και "αινιγματικός" στις δηλώσεις του.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για θέματα – προβλήματα οργάνωσης που δεν έχουν λυθεί και αν δεν γίνει αυτό άμεσα «θα πάρει τις αποφάσεις του».

Αναφέρθηκε επίσης στο πειθαρχικό παράπτωμα του Κόρτσαμ που τον κράτησε εκτός αποστολής, ενώ εξέφρασε και “παράπονα” για τη μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη μετά την άνετη επικράτηση του Ηροδότου επί του Αιγάλεω με 3-0.

«Ύστερα από την ήττα που είχαμε στην Καλλιθέα, η οποία είχε κατατροπώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, γιατί ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το ελέγχαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει ακόμα και με το διπλό και στο τέλος δεχθήκαμε τρία γκολ και φύγαμε από την Καλλιθέα με τρία γκολ.

Βρήκαμε τις δυνάμεις σήμερα και μάλιστα με πολλά προβλήματα αγωνιστικά και συγκεκριμένα ύστερα από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο στόπερ και αρχηγός της ομάδας Κόρτσαμ, ο οποίος αποκλείσθηκε από την αποστολή.

Βρήκανε λοιπόν οι παίκτες όλοι το κουράγιο και τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσανε μία ποιοτική ομάδα με πολύ βάθος και καλά οργανωμένη στην κατηγορία όπως το Αιγάλεω.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και στο 0-0 ο τερματοφύλακας που έπαιξε για πρώτη φορά, ο Λούκας ο Ιταλός, κράτησε την ομάδα στο 0-0, μπορούσαμε και εμείς όμως με τις ευκαιρίες που χάσαμε να έχουμε πιο ευρύ σκορ.

Η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα γιατί δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είχα πει από την πρώτη μέρα στον πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι πρέπει να οργανωθούμε σε ορισμένα πράγματα, γιατί η ομάδα είναι ο Ηρόδοτος, είναι επαγγελματική, μία ομάδα που έχει ιστορία στην Κρήτη και πρέπει να αλλάξει επίπεδο.

Είχαμε συμφωνήσει, όμως βλέπω ότι δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που γίνονται και δεν σας κρύβω ότι το βράδυ έχω μία συνάντηση μαζί του και θα λύσουμε πολλά θέματα, τα οποία αν δεν λυθούν θα πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε και ήταν κοντά στην ομάδα.

Νομίζω όμως ότι αυτή η εικόνα της εξέδρας δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Ηροδότου που ήταν παλιά φόβητρο όλων των αντιπάλων που γέμιζε το γήπεδο. Νομίζω ότι τα 100 άτομα που έρχονται στο γήπεδο είναι πολύ λίγα και πρέπει να γυρίσουν στην ομάδα και να γεμίζουν το γήπεδο, για να είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης σε αυτήν την ομάδα.»

Estrella
Papantonakis Cards
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Chania cash
Poppies sexy show club

Rabona ad