Φρατζέσκος: Κάθε επιτυχία στην ΑΕΛ

Super League 2 13 Οκτωβρίου 2021, 22:34

Μετά την επισημοποίηση των "διαζυγίων" ο Κώστας Φρατζέσκος και ο Ηλίας Κώτσιος αποχαιρέτησαν μέσω γραπτής δήλωσης την ΑΕΛ.

/Bella Pizza

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελούν ο προπονητής Κώστας Φρατζέσκος και ο (βοηθός του) Ηλίας Κώτσιος.

Πρώτα εξώδικο και τώρα «ίσως ξανασυναντηθούμε» η ΑΕΛ σε Φρατζέσκο

Οι δύο άνδρες αποχαιρέτησαν τη Θεσσαλική ομάδα με γραπτές δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά…

Κώστας Φρατζέσκος: «Εύχομαι στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία να ανέβει εκεί που τις αξίζει να είναι, να γεμίσει το γήπεδο της με φιλάθλους και κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ευχαριστώ για την προσέγγιση και επιλογή μου από τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα ήθελα να προσφέρω τα καλύτερα σε αυτόν τον οργανωμένο σύλλογο, όπως και έκανα. Όλοι ξέρουν από τον κάθε παίκτη και κάθε Λαρισαίο φίλαθλο, ποιος είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και τους ευχαριστώ για την αποδοχή και την στήριξη που μου δείξανε.»

Ηλίας Κώτσιος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω και πάλι την ΑΕΛ μετά από χρόνια, όπως είχα κάνει και σαν ποδοσφαιριστής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Φρατζέσκο που με επέλεξε να είμαι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλο καράβι με πολλές ευθύνες. Ευχαριστώ για ότι έζησα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην άνοδο γιατί το αξίζει.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad