Ευχές στον άτυχο Δρικάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 1 Μαρτίου 2016, 0:59

Ο ταλαντούχος Γιάννης Δρικάκης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα Παίδων του ΙΝΚΑ με αντίπαλο την Α.Π. Σούδας και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ΙΝΚΑ με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση με ευχές προς τον νεαρό επιθετικό που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΧ:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των Παίδων, Ιωάννη Δρικάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Ο «μικρός» νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου θα μείνει ακίνητος για τουλάχιστον 15 ημέρες, προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί αν μπορεί να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Παράλληλα, επισημαίνουμε το γεγονός ότι ο διαιτητής άφησε ατιμώρητο το μαρκάρισμα, ενώ δεν έδειξε την πρέπουσα σημασία την ώρα του τραυματισμού του παιδιού, προκειμένου να του παρασχεθούν άμεσα οι Α’ Βοήθειες.

Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά και να επιδεικνύεται περισσότερη ευαισθησία, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά.

Και πάλι ευχόμαστε περαστικά στο Γιάννη μας!

 

Estrella