Εβδομος έφηβος στο ευρωπαϊκό της Λάρνακας ο Φραντζεσκάκης

Σπορ 5 Σεπτεμβρίου 2022, 16:49

Την 7η θέση στην κατηγορία εφήβων κατάφερε ν' αποκομίσει ο Νίκος Φραντζεσκάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής πήλινου στόχου 2022 που διεξάγεται στην Λάρνακα της Κύπρου.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης πρωταθλητής της ΣΚΟ.ΛΕ.Κ. τέθηκε εκτός διεκδίκησης μεταλλίων, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στη γενική κατάταξη, μια επίδοση που κρίνεται ως ικανοποιητική.

Στους πανευρωπαϊκούς της Λάρνακας η Εθνική σκοποβολής – Αποστολή με 4 Χανιώτες

Η σχετική ενημέρωση από το σύλλογο του αναφέρει τα εξής:

Στο Σκητ Εφήβων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Με αξιοσημείωτη προσπάθεια στο Σκητ Εφήβων ο Νίκος Φραντζεσκάκης προκρίθηκε και συμμετείχε χθες 4/9, στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πήλινου Στόχου 2022 διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο Αγώνας της πρόκρισης

Κάθε άλλο παρά εύκολος αποδείχθηκε ο προκριματικός του Σκητ Εφήβων. Το τέλος του αγώνα βρήκε διπλή ισοπαλία (121) στην πρώτη θέση, τριπλή ισοπαλία (119) στη δεύτερη, όπου τερμάτισε και ο Νίκος, επίσης τριπλή ισοπαλία (117) στην τρίτη και διπλή (116) στην τέταρτη!

Οι αγώνες μπαράζ που θα έκριναν την κατάταξη της πρόκρισης ξεκίνησαν άμεσα.

Ο Νίκος Φραντζεσκάκης με τέσσερις (4) επιτυχίες επικράτησε του αγώνα μεταξύ των ισοβαθμούντων στο 119 και κατέλαβε την τρίτη θέση με πρόκριση στο πρώτο ημιτελικό.

Εκτός μεταλλίων

Στον αγώνα που οδήγησε στην αναμέτρηση για την κατάκτηση των μεταλλίων, ο Νίκος με δεκαεπτά (17) επιτυχές τέθηκε εκτός διεκδίκησης και κατέλαβε τελικά την έβδομη (7) θέση της γενικής κατάταξης.

manolikakis

Rabona ad