Έβαλαν καλάθι στην αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά

Ρέθυμνο Cretan Kings | 17 Δεκεμβρίου 2019, 21:32

Το κάλεσμα του Ρεθύμνου Cretan Kings στον κόσμο βρήκε ανταπόκριση και η κοινωνική δράση με τον τίτλο "Βάλε καλάθι και εσύ, μπορείς" αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

Η Κρητική ΚΑΕ είχε ζητήσει από τους φιλάθλους στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Ιωνικό αντί εισιτηρίου να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας στα καλάθια που ήταν τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη”.

Τα συγκεντρωμένα τρόφιμα παραδόθηκαν το πρωί της Τρίτης σε τέσσερα συσσίτια. Η σχετική ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική δράση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με σύνθημα “Βάλε καλάθι και εσύ, μπορείς”, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο μέγιστο. Στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, οι φίλαθλοι μας αντί εισιτηρίου πρόσφεραν τρόφιμα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σακούλες και αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο για ακόμα μία φορά.

Σήμερα το πρωί οι επαγγελματίες παίκτες της ομάδας μας μαζί με τους εθελοντές παρέδωσαν τα τρόφιμα σε 4 συσσίτια του Νομού Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην “Κυρία των Αγγέλων”, τη “Χριστιανική Γωνιά”, την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

zgas

Rabona ad