Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο ΟΦΗ

ΟΦΗ | 18 Σεπτεμβρίου 2026, 18:27

Ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την "Παρέα της αγάπης" και με αρωγό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την προσεχή Κυριακή στη Θύρα 1, στο Παγκρήτιο στάδιο.

Corgress Stagakis

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στηρίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τα παιδιά και συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας σε συνεργασία με την “Παρέα της αγάπης” και με αρωγό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9 από τις 12:00 το πρωί ως τις 16:00 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην Θύρα 1 στο Παγκρήτιο Στάδιο, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, για να επιβραβεύσει όσους έρθουν στο γήπεδο και στηρίξουν εμπράκτως τους “Δικούς μας Ήρωες”, δίνοντας αίμα για τα παιδιά (αυστηρά εντός του παραπάνω ωραρίου) θα τους προσφέρει από 1 δωρεάν εισιτήριο στη Θύρα 10 του Παγκρήτιου Σταδίου, για να παρακολουθήσουν την ίδια μέρα (20/9), στις 19:00 την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για μία ακόμη χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γινόμαστε ένα! Όλοι μαζί για τους “Δικούς μας Ήρωες”!»

Rabona ad