ΕΠΟ: Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι πάντα μαζί μας

Ποδόσφαιρο 26 Νοεμβρίου 2020, 17:43

Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε η ΕΠΟ στην ομοσπονδία της Αργεντινής με αφορμή τον θάνατο του Μαραντόνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος απέστειλε την Πέμπτη συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον ομόλογό του της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Ταπία, η οποία αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. πρόεδρε, αγαπητέ Κλαούντιο,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ολόκληρης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ενός αληθινού ποδοσφαιρικού μύθου και ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Η μοναδική και εμβληματική προσωπικότητα του Ντιέγκο Μαραντόνα ταίριαξε απόλυτα με την απαράμιλλη ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα. Έκανε το ποδόσφαιρο τρόπο ζωής, γαλούχησε γενιές ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και αναδείχθηκε σε παγκόσμιο αστέρα του αθλήματος.

Ήταν ένας διαχρονικός ποδοσφαιρικός ήρωας και του είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που χάρισε σε όλους μας. H απουσία του θα είναι οδυνηρή για το Ποδόσφαιρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι πάντα μαζί μας. Οι λέξεις μοιάζουν ανεπαρκείς αυτές τις ώρες, οπότε, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Ντιέγκο και τους αγαπημένους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ευάγγελος Γραμμένος»


“Eφυγε” ο Ντιέγκο Μαραντόνα!


Η Κρήτη αποχαιρετά τον Μαραντόνα


Επιστολή ΕΠΟ

Estrella
Papantonakis Cards