Η Κρήτη αποχαιρετά τον Μαραντόνα

Ποδόσφαιρο 25 Νοεμβρίου 2020, 20:47

Οι ομάδες της Κρήτης σοκαρισμένες από την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα αποχαιρετούν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Μέσω των social media λένε το στερνό αντίο και αποτίουν φόρο τιμής…

ΠΑΕ Χανιά: «Το ποδόσφαιρο είναι… φτωχότερο από σήμερα. Adiós Diego…»

ΟΦΗ: «Ο Θεός δε μένει πια εδώ…»

Επισκοπή: «Η ΠΑΕ Επισκοπής αποχαιρετάει έναν ποδοσφαιρικό θεό, ένα ίνδαλμα μικρών και μεγάλων, τον πρώτο των πρώτων, τον Ντιέγκο Αρμάνδο Μαραντόνα. Το 10 το καλό, ο αρτίστας, ο ηγέτης, ο αξεπέραστος, ο αρχηγός αλλά και μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αναχώρησε για τους ουρανούς στα 60 του χρόνια αφήνοντας σε όλους εμάς να υπηρετούμε αυτό που μας έκανε να το λατρέψουμε ακόμη πιο πολύ, το ποδόσφαιρο. Ντιέγκο σ’ ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας χάρισες!»

Αλμυρός: «Είναι πλέον στα χέρια του Θεού. Πολλές φορές τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν συναισθήματα. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, δείτε στο λινκ του youtube την πιο cult προθέρμανση όλων των εποχών. Respect.»

Αναγέννηση Ιεράπετρας: «Ο Θεός της μπάλας. Οι θεοί όμως δεν πεθαίνουν. Ίνδαλμα και πρότυπο. Μαζί με τη μπάλα ο ποδοσφαιρικός κόσμος αγάπησε και σένα… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ντιέγκο Μαραντόνα.»

Δαμάστα: «Η υφήλιος σήμερα πενθεί… To ποδόσφαιρο κλαίει… Έφυγε από τη ζωή ο Θεός του ποδοσφαίρου… Καλό ταξίδι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα…»

Γιούχτας: «Μεγαλώσαμε μαζί του… Μας μάγευε κάθε φορά που αγωνιζόταν… Ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο Θεός της μπάλας, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα… Όσο μοναδικός, αέρινος και αυθόρμητος όπως ήταν σε όλη την ζωή του, τόσο γρήγορα θέλησε να μας αφήσει… Αντίο τεράστιε Μαραντόνα… Θα έχουμε να το λέμε στα παιδιά μας ότι σε ζήσαμε…»

Estrella

Rabona ad