Επιβεβαιώνεται για πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου

Super League 2 3 Οκτωβρίου 2022, 16:19

Την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έλαβε η Super League 2 έτσι ώστε το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου.

/Bella Pizza

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, οι ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία σε ό,τι αφορά την πορεία της προετοιμασίας τους ούτως ώστε να ξεκινήσουν επίσημα τις υποχρεώσεις τους σε δύο ακριβώς εβδομάδες από σήμερα και ειδικότερα στις 16 Οκτωβρίου.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ η οποία κι έλαβε την σχετική απόφαση στο πλαίσιο της συνεδρίασης της η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

• Ενέκρινε με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023. Η απόφαση τελεί και υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

• Ενέκρινε την πρόταση της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πάντως πως τα πρωταθλήματα και στους δύο ομίλους παρουσιάζουν εκκρεμότητες και ειδικότερα μετά την αποχώρηση της Ξάνθης από το βόρειο και του Εργοτέλη από το νότιο όμιλο, αφού η διοργανώτρια δεν έχει ανακοινώσει την αντικατάστασή τους.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad