Επίθεση… κανόνι

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Απριλίου 2021, 17:58

Επίθεση… κανόνι διαθέτει όπως φαίνεται μέχρι στιγμής η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που εξελίσσεται κιόλας σαν ένα από τα μεγάλα της ατού για το ότι καταφέρνει και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη έχει καταφέρει να πετύχει 17 γκολ, όπου τα περισσότερα βέβαια επιτεύχθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Πόρο.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι κόντρα στον Γιούχτα όπου συνδυάστηκε με την ιδιαιτερότητα ότι ήταν το πρώτο μετά την πολύμηνη διακοπή. Εκεί ως γνωστόν, το ΣΥΝΚΑ δε σκόραρε κανένα τέρμα, είχε όμως προηγουμένως σκοράρει 3 κόντρα στον Αρη Ρεθύμνου, 4 επί του Αστέρα Ρεθύμνου και άλλα 3σε εκτός έδρας παιχνίδι μάλιστα και επί μίας ομάδας όπως ο ΑΟΑΝ…

Αναμενόμενα έτσι, το ΣΥΝΚΑ διαθέτει για την ώρα την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ακολουθώντας στην 2η θέση ο Αλμυρός με 15 γκολ και στην 3η η Αναγέννηση Ιεράπετρας με 14.

Γενικότερα μέχρι τώρα το παιχνίδι του ΣΥΝΚΑ είναι πολύ επιθετικό, καθώς δείχνει μια ομάδα που επιζητεί το γκολ, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και φαίνεται ότι οι παίκτες του έχουν την ικανότητα να στέλνουν τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad