Επίθεση από οπαδούς του ΟΦΙ καταγγέλλουν οι Χανιώτες

Χανιά ΟΦΙ | 17 Ιανουαρίου 2023, 10:21

Επίθεση σε βάρος τους στο ημίχρονο του αγώνα στην Ιεράπετρα από τους οπαδούς του ΟΦΙ καταγγέλλουν οι φίλαθλοι των Χανίων που βρέθηκαν στο γήπεδο "Πέτρος Βουζουνεράκης".

/Bella Pizza

Οπως κάνουν γνωστό σε ανακοίνωσή τους δέχτηκαν -χωρίς λόγο- άνανδρη επίθεση, με οπαδούς του ΟΦΙ να σπάνε μεταξύ άλλων τη διαχωριστική πόρτα με συνέπεια να απειληθεί σύρραξη.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους φιλάθλους που ταξίδεψαν από τα Χανιά ήταν γυναίκες, παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι, ένας από τους οποίους μετά την επίθεση που υπήρξε να νιώσει αδιαθεσία, αδυνατώντας να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Η ανακοίνωση από τον σύνδεσμο Χανιά-Θύρα 4 είναι η εξής:

«Προς ενημέρωση όλου του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης και όχι μόνο, στον χθεσινό αγώνα που έλαβε μέρος στην Ιεράπετρα, μεταξύ της Ομάδας μας και του οφι, δεχτήκαμε άνανδρη άνευ λόγου επίθεση από οπαδούς του οφι. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, μετακινήθηκαν προς την είσοδο της θύρας μας και άρχισαν να σπάνε την πόρτα για να ανέβουν στην κερκίδα όπου μας είχαν τοποθετήσει, καθώς οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να μπουν απ’ τα κιγκλιδώματα από την μέσα πλευρά της κερκίδας, παράλληλα άρχισαν να μας πετάνε έξω από το γήπεδο αναμμένους πυρσούς, πέτρες και κροτίδες.

Ξεφτίλα, ειδικά απ’ τη στιγμή που στην κερκίδα μαζί μας καθόταν λιγοστές γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι. Παρόλαυτα, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ζούμε ως οπαδοί των ΧΑΝΙΩΝ και σαν ΘΥΡΑ 4, αντιμετωπίσαμε την όλη κατάσταση επιτυχώς.

Πάντως αυτό που μας έμεινε χαραγμένο στην μνήμη τελικά, είναι ότι εκεί στην Ιεράπετρα, ξέρουν να “τιμούν” την Κρητική φιλοξενία…».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad