Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα προηγήθηκε στο 20′ με τέρμα που πέτυχε ο νεαποκτηθείς Κίμωνας Κουσούλης για να κάνει το 2-0 στο 24′ ο Παπασπυριδάκος.
Η ομάδα του Πανγυθεατικού έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Κωνσταντίνο Μαλτέζο στο 37′ για να μειώσει σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους ο Τσιτσεκίδης στο 45′.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και ο Πανγυθεατικός έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Παναγιώτη Μαλτέζο στο 77′.
Η δήλωση του προπονητή του Πανγυθεατικού Χρήστου Τζίμα: «Από την αρχή τα παιδιά τήρησαν το πλάνο που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ο αντίπαλος εκτός το γκολ και μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας απείλησε. Δίκαια η ομάδα μου πήρε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του και θα συνεχίσουμε να παλέψουμε για την παραμονή».
Πανγυθεατικός (Χρήστος Τζίμας): Καβαλιώτης, Αναστασάκος, Κουρτέσης, Τσακωνάκος, Μάλλης Γ., Μαλτέζος Κ., Μαλτέζος Π, Παπασπυριδάκος, Παλαμούτσης, Κουσούλης, Δασκαλάκης
Αιγέας Πλωμαρίου (Δημήτρης Γαβαλάς): Καλιαμπάκας, Μπαλωμένος, Ψάνης, Βελούτσος, Ντούμος, Κοναγκάγια, Χρυσάφης, Τσιτσεκίδης, Καλαμπόκας, Κάλφας, Τοπάλλι








