Επιστροφή Μάγγου σε Φωστήρα, Βενάκης σε Κερατσίνι

Γ' Εθνική 14 Μαρτίου 2023, 13:15

Οι αλλαγές προπονητών στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζονται, με Φωστήρα και Κερατσίνι να συνεχίζουν με νέα πρόσωπα στους πάγκους.

Ο Γιάννης Μάγγος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του “Φονέα”, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αρναούτη, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Γιούχτα. Ο άλλοτε προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας ήταν στον Φωστήρα και την περασμένη σεζόν, για να ακολουθήσει η Προοδευτική, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2. Στην αρχή της φετινής σεζόν αποχώρησε από τους “βυσσινί” για να ακολουθήσει η σύντομη θητεία του στον Πανελευσινιακό.

Οσον αφορά τον Σήφη Βενάκη είναι ο νέος προπονητής του Κερατσινίου, μετά από το “διαζύγιο” με τον Φώτη Θανέλλα. Ο προπονητής που ανέβασε στη Γ’ Εθνική την Αγ. Παρασκευή μέχρι πρότινος ήταν στο “τιμόνι” του Μοσχάτου, αποχωρώντας στο τέλος του Ιανουαρίου, μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Αρη Πετρούπολης (0-2).

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad