Επίσκεψη στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Πλατανιά (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 21 Ιανουαρίου 2016, 16:52

Στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Πλατανιά, που λειτουργεί στα Καμισιανά, βρέθηκε την Πέμπτη η ομάδα του Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη-ξενάγηση μελών του Δ.Σ., του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση του Ποσειδώνα:

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά ζεστό κλίμα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 επίσκεψη – ξενάγηση της Αθλητικής Ενωσης Καμισιανων – Ραπανιανων “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Πλατανιά που λειτουργεί στα Καμισιανα υπό την Κ.Ε.ΔΗ.Π.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας, που πλαισίωναν μελή του Δ.Σ., του τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Π. κ. Καπνησάκης Αντώνης, ο αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλακωνακης Ιωάννης, η Διευθύντρια του σταθμού, το προσωπικό και οι μικροί μαθητές.

Η αντιπροσωπεία έτυχε ζεστής φιλοξενίας, ξεναγήσεως και ενημέρωσης για τη λειτουργία και πορεία του σταθμού.

Από τη μεριά της ομάδας μας τονίστηκε η σημασία και η συμβολή του σταθμού στην ευρύτερη περιοχή μας καθώς και επιβεβαιώθηκε η στήριξη της ομάδας προς οποιαδήποτε δομή προάγει, αναβαθμίζει και εξέλυση το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος η αντιπροσωπεία της ομάδας μας προσέφερε συμβολικά στο Πρόεδρο την ΚΕΔΗΠ, στον αντιδήμαρχο και στην διευθύντρια από ένα ημερολόγιο του συλλόγου και μια αναμνηστική φανέλα, μπάλες ποδοσφαίρου για τους μικρούς μας φίλους και από ένα αναμνηστικό t-shirt της ομάδας( προσφορά του κ. ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ) στο κάθε μαθητή.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

episkepsi poseidona se paidiko stathmo4

episkepsi poseidona se paidiko stathmo5

episkepsi poseidona se paidiko stathmo6

 

episkepsi poseidona se paidiko stathmo9

Estrella

Rabona ad