«Επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος»

Εργοτέλης | 29 Σεπτεμβρίου 2022, 20:54

«Προχωράμε σε επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε στέρεες βάσεις, με τις δικές μας δυνάμεις» είναι η απόφαση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

/Bella Pizza

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, εμφανίσθηκε σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας μία μίνι αποτίμηση για το πως έφθασε η ομάδα του Ηρακλείου σε αυτό το σημείο, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα.

Ο Στειακάκης για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το athlitiko

Στο τοπικό η συνέχεια του Εργοτέλη…

Όπως ήταν ήδη γνωστό ο Εργοτέλης δεν θα λάβει μέρος ούτε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το επισημοποίησε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη που κάνει λόγο για επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος βασισμένο στα “δικά” του παιδιά (από τις ομάδες υποδομής) και έδρα το Μαρτινέγκο (το οποίο θα υποστεί ανάπλαση το 2023).

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη αναφέρει:

«Χθες 28/09/22 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Εργοτέλη, στην έδρα του Συλλόγου, στο Μαρτινέγκο. Στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Παρουσιάστηκαν όλες οι παράμετροι, για κάθε επιλογή από δω και πέρα, με γνώμονα πάντα την διασφάλιση του οικοδομήματος του Συλλόγου, των τμημάτων υποδομής, τα οποία και θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της νέας προσπάθειας να επανέλθει η ομάδα μας στις Εθνικές κατηγορίες.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο επίσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πολυήμερης προσπάθειας της επιτροπής που είχε συσταθεί, αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ καθώς και εξωδιοικητικούς Εργοτελίτες παράγοντες, προκειμένου να διερευνήσουν την πιθανότητα συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν, η συγκινητική διάθεση επώνυμων και ανώνυμων Εργοτελιτών να συνδράμουν δεν αρκούσαν, σε αυτή τη φάση, για την ασφαλή κάθοδο της ομάδας στην κατηγορία. Προπάντων, έβαζε σε κίνδυνο την διασφάλιση της λειτουργίας του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου “Νίκος Καζαντζάκης”, του οποίου την ευθύνη λειτουργίας έχει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης και οι άνθρωποι που τον αποτελούν.

Ως εκ τούτου, προχωράμε σε επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε στέρεες βάσεις, με τις δικές μας δυνάμεις. Τα παιδιά του Συλλόγου θα είναι η μαγιά για την επόμενη μέρα. Η ανάπλαση του “Νίκος Καζαντζάκης”, του ιστορικού Μαρτινέγκο, που θα προχωρήσει μέσα στο 2023, θα δώσει νέα πνοή στο Σύλλογο.

Κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πίσω για να κάνουμε περισσότερα μπροστά. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου να σταθεί δίπλα σε όλα τα τμήματα που διαχρονικά μας κάνουν υπερήφανους.

Στο μπάσκετ, στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου καθώς και στις θυγατρικές ομάδες ποδοσφαίρου του Συλλόγου, το “Μαρτινέγκο”, τα “Κανάρια” και τους “Νέους Εργοτέλη”, πάνω στις οποίες θα στηριχτεί η επόμενη μέρα της μεγάλης ομάδας μας.

Ο Εργοτέλης έχει μάθει στα δύσκολα. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Εργοτέλη»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad