Επαγγελματίας στον Μακεδονικό ο Καζέλης

Super League 2 30 Αυγούστου 2022, 10:35

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την προαγωγή του Στέλιου Καζέλη στην ανδρική ομάδα από τις Ελπίδες Μακεδονικού, όπου αγωνιζόταν.

/Bella Pizza

Ο 20χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και εντάχθηκε στο ρόστερ των “νεοφώτιστων” στη Super League 2.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του Στέλιου Καζέλη στην ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών και την υπογραφή εκ μέρους του επαγγελματικού συμβολαίου!

Ο 20χρονος τερματοφύλακας ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Ακαδημίας αλλά και στις Ελπίδες Μακεδονικού, την εστία των οποίων υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία. Προπονούταν σταθερά με την ομάδα ανδρών και υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Νούλη Σιαμίδη, για να φτάσει πλέον η ώρα να προαχθεί και επίσημα στο σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Καζέλης αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα αθλητών της Ακαδημίας του Μακεδονικού που μέσα από τη δουλειά ακολουθούν ως το τέλος το μονοπάτι που απλώνεται σε όλα τα παιδιά για την ομάδα ανδρών.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Στέλιο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στα πράσινα!

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad