Επαγγελματίας και επίσημα ο Μάνος Βόρφι!

Χανιά | 7 Σεπτεμβρίου 2023, 23:00

Πριν από λίγες ημέρες ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Μινώταυρο για την παραμονή του Μάνου Βόρφι στα Χανιά και πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

/Bella Pizza

Ο 19χρονος μέσος “μετακόμισε” στην ΠΑΕ Χανιά τον περασμένο Ιανουάριο ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής, έπεισε και πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το δελτίο τύπου της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ πιστή στις δεσμεύσεις και στη φιλοσοφία της, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Βόρφι, με ισχύ έως τις 30/06/2026.

Ο γεννημένος στις 27 Ιουνίου 2004 μέσος, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου, εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής.

Το καλοκαίρι συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία, όπου έπεισε την τεχνική ηγεσία για τις ικανότητές του και κρίθηκε έτοιμος για το άλμα προς τον επαγγελματισμό. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.»

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μάνος Βόρφι, δήλωσε στο chaniafc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο που πίστεψε σε εμένα και υπόσχομαι να δώσω το 100% του εαυτού μου για να βελτιωθώ και να εξελιχθώ για να μπορέσω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad