Εντάχθηκαν στις Ελπίδες Τζολάκης και Κουτεντάκης

Ποδόσφαιρο 20 Μαρτίου 2023, 21:33

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Εθνική Ελπίδων εν όψει των αγώνων με Ουγγαρία και Λευκορωσία.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις κλήσεις για τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος στο ματς με τη Λευκορωσία θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του βρίσκονται ο Κωσταντής Τζολάκης και ο Τίτος Κουτεντάκης που είναι οι δύο κρητικές παρουσίες στην Εθνική ομάδα.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ έχει ως εξής:

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των δύο επόμενων αγώνων, του φιλικού με την Ουγγαρία στις 24/03 (17:00) στο “Γεώργιος Καμάρας” και του επίσημου με τη Λευκορωσία στις 28/03 (17:00) στο “Απόστολος Νικολαΐδης), που αποτελεί την πρεμιέρα της στα προκριματικά του EURO U21, πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος που θα κάνει ντεμπούτο ως προπονητής της Εθνικής U21 σε επίσημο αγώνα στις 28 Μαρτίου με τη Λευκορωσία, έχει τη δυνατότητα στο δυνατό τεστ με την Ουγγαρία να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών και να “προβάρει” σχήματα και τακτικές ενόψει του πρώτου αγώνα στα προκριματικά του EURO.

* Και στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

** Οι εκπρόσωποι των Media που επιθυμούν να καλύψουν τους δύο αγώνες θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από την είσοδο των Δημοσιογράφων στο “Γεώργιος Καμάρας” και από την αντίστοιχη είσοδο του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, από τις 16:00 έως τις 17:00 (και στους δύο αγώνες).

*** Την Τετάρτη 22/03 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πριν την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί Media Day της Εθνικής Ελπίδων, με ώρα έναρξης 14:45. Η προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15:30 θα είναι ανοιχτή στους εκπροσώπους του Τύπου για 20΄ από την έναρξή της.

Estrella

Rabona ad