Εκπροσώπηση της ΕΠΣΧ στις κληρώσεις της ΕΠΣ Ηρακλείου

Γενικά Θέματα - Τοπικό 23 Αυγούστου 2016, 17:33

Σε νέο επίπεδο μπαίνουν οι σχέσεις ΕΠΣ Χανίων και ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως φάνηκε και από την παρουσία μελών της νέας διοίκησης στις κληρώσεις της ΕΠΣΗ που έγιναν στο Αστρίτσι.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού που επικράτησε στις πρόσφατες εκλογές και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής, Στέλιος Βαρουξάκης, παρευρέθηκε στις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον α’ αντιπρόεδρο της Ένωσης Νίκο Παπαδάκη.

Ο Στ. Βαρουξάκης μάλιστα απεύθυνε και χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και τον συνεχάρη για τη νίκη της παράταξής του στις εκλογές.

Η ΕΠΣΧ μάλιστα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση και ανέφερε ότι και στις δικές της κληρώσεις είναι ευπρόσδεκτες όλες οι ΕΠΣ της Κρήτης:

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χανίων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και προσωπικά τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου για την πρόσκληση, την υποδοχή και την φιλοξενία στην κλήρωση των πρωταθλημάτων τους για την περίοδο 2016-2017. Η παρουσία του Στέλιου Βαρουξάκη επικεφαλή του νικητήριου συνδυασμού στα Χανιά και του Α’ αντιπροέδρου Νίκου Παπαδάκη στην εκδήλωση είναι μόνο η αρχή για την σύσφιξη των σχέσεων ΟΛΩΝ των Ε.Π.Σ της Κρήτης. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στην δική μας κλήρωση που όπως είναι φυσικό είναι καλεσμένες όλες οι Ε.Π.Σ του νησιού μας.

 

karta antonis garden

Rabona ad