Εκπαιδευτική ημερίδα διαιτησίας στα Καθιανά

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 3 Οκτωβρίου 2017, 14:42

Εκπαιδευτική ημερίδα διαιτησίας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στα Καθιανά και ώρα 19.00, για τις ανδρικές ομάδες του Πανακρωτηριακού και της Ένωσης Θύελλας Καμίνια, αλλά και τις ακαδημίες του Ακρωτηρίου.

Στην ημερίδα που τελείται υπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων, θα υπάρχουν αναλυτικά οι νέες τροποποιήσεις και κανονισμοί που έχουν γίνει πάνω στο κομμάτι της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών, εκπαιδευτική ημερίδα διαιτησίας υπό την αιγίδα της Ε.Δ. της ΕΠΣ Χανίων για τους νέους κανονισμούς και τις τροποποιήσεις που υπάρχουν.

Η ημερίδα διοργανώνεται για τους ποδοσφαιριστές των αντρικών ομάδων Πανακρωτηριακού και Ένωση Θύελλα-Καμίνια, το τεχνικό επιτελείο και τους προπονητές των Ακαδημιών μας και τα μέλη των Δ.Σ των ομάδων μας.

Σίγουρα η γνώση των κανονισμών και των εξελίξεων, είναι επιτακτική ανάγκη για όλους τους συντελεστές του αθλήματος και για το λόγο αυτό η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη, καθώς εκτός των άλλων συμβάλλει και στην ανάπτυξη του ευ αγωνίζεσθαι και της κόσμιας συμπεριφοράς, που τόσο ανάγκη έχει το ποδόσφαιρό μας.

karta antonis garden