Εκδρομή του 1ου Γυμνασίου Κουνουπιδιανών στο γήπεδο Καθιανών (pics)

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 3 Οκτωβρίου 2017, 21:42

 

Παιδικά χαμόγελα γέμισε το γήπεδο Καθιανών, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, μετά την πρωινή εκδρομή του 1ου Γυμνασίου Κουνουπιδιανών στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι μαθητές του Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του ανανεωμένου γηπέδου που χρησιμοποιούν οι ομάδες του Ακρωτηρίου, υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Παπαδάκη, την καθοδήγηση του γυμναστή, Στέφανου Βασιλομιχελάκη, αλλά και του φροντιστή των ομάδων, Αλέκου Γεωργαλάκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα και το 1ο Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, πραγματοποίησε εκδρομή στο γήπεδό μας, για να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές της 1ης τάξης να αθληθούν μέσα από το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Με σύνθημα “Αθλούμαι – χαράΖΩ το μέλλον” τα παιδιά με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας Βασίλη Παπαδάκη, την επίβλεψη του γυμναστή μας Στέφανου Βασιλομιχελάκη και την βοήθεια του φροντιστή μας Αλέκου Γεωργαλάκη, οργάνωσαν ποδοσφαιρικά τουρνουά, στα οποία αγόρια και κορίτσια έπαιξαν, αθλήθηκαν και διασκέδασαν.

Το γήπεδο Καθιανών και οι προπονητές μας είναι πάντα διαθέσιμοι για τα παιδιά του Ακρωτηρίου.

Και στην επόμενη επίσκεψη παιδιά!

ekdromi.jpg1

ekdromi.jpg2

 

 

karta antonis garden