Έκανε την έκπληξη με Σουχλάκη!

Απόλλων | 7 Ιουλίου 2016, 16:39

Την οικογενειακή παράδοση θα συνεχίσει στον Απόλλωνα ο Γιώργος Σουχλάκης, που αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μετά τον Πέτρο Σοφούλη.

Στον ιστορικό σύλλογο του Αγίου Ιωάννη έχουν αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία ο πατέρας του Μανόλης και ο θείος του Νίκος.

manolis nikos souxlakis

Ο Μανόλης και ο Νίκος Σουχλάκης με τη φανέλα του Απόλλωνα

Ο Σουχλάκης αποτελεί σπουδαία προσθήκη για τον Απόλλωνα και με την ποιότητα και το ταλέντο του αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο τεχνικό επιτελείο.

Ο 22χρονος (γενν. 29 Απριλίου 1994) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία των Νέων Χανίων και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ιωνία 2000. Το… ξεπέταγμά του το έκανε στην Ασπίδα, όπου με τις εμφανίσεις που έκανε προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Α.Ο. Χανιά και του Κισσαμικού. Η ομάδα του Καστελλίου τελικά τον απέκτησε το 2011 και με το “δελφίνι” στο στήθος πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, ένα Σούπερ Καπ Χανίων και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2014 κι ενώ υπηρετούσε και τη στρατιωτική του θητεία τον απέκτησε ο Μινώταυρος, που λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΧ.

souxlakis

souxlakis

Τον Ιούλιο του 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη Βουκολιών και είχε σημαντική προσφορά στην κατάκτηση 2 Κυπέλλων Χανίων και του Σούπερ Καπ. Την περασμένη σεζόν είχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο, ενώ και τα τρία γκολ του Άρη Βουκολιών στο Σούπερ Καπ απέναντι στον Άρη Σούδας ξεκίνησαν από τα πόδια του!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad