Έγινε μπαμπάς ο Μπουγαΐδης – Το «αντίο» του στη Θράκη

Χανιά | 14 Φεβρουαρίου 2017, 20:38

Με τον ιδανικότερο τρόπο αποχαιρέτησε την Κομοτηνή και ευρύτερα τη Θράκη ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που έχει ενταχθεί ήδη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα έμεινε στη Θεσσαλονίκη με άδεια για να βρεθεί στη Θράκη, όπου τη Δευτέρα (13/02) η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός και εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες στον κόσμο της Θράκης και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η δήλωσή του, που δημοσιεύεται στο thrakisports.gr, απ’ όπου και η φωτογραφία:

Με αφορμή την πιο όμορφη μέρα της ζωής μου, που έζησα χθες στη Θράκη, την γέννηση του πρώτου μας παιδιού με τη γυναίκα μου Μαρία, αισθάνομαι την ανάγκη να αποχαιρετήσω την περιοχή και την ομάδα, που με αγκάλιασαν τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια και μου προσέφεραν μοναδικές στιγμές.

Από τα βάθη της ψυχής μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πανθρακικού, τους προπονητές, τους συναθλητές, τη
διοίκηση και το προσωπικό.

Όμως, ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ και να ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τον μεγαλομέτοχο, κύριο Τάσο Καραολάνη, που ήταν η «ψυχή» κι ο «στυλοβάτης» του Πανθρακικού. Καθώς επίσης και τον γενικό αρχηγό, κύριο Χάρη Μαυρομάτη, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό ήταν στο πλευρό μας, παρά τις δυσκολίες, φροντίζοντας να γίνεται ευκολότερη η καθημερινότητά μας.

Στην Κομοτηνή εγώ κι οι δικοί μου άνθρωποι βρήκαμε αυτούς τους μήνες μία καινούρια, σπουδαία οικογένεια, που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και δε θα χάσουμε πότε.

Εύχομαι από καρδιάς σύντομα ο Πανθρακικός μας να κάνει μία νέα αρχή και να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει!

Μαυρουδής Μπουγαΐδης, 14/02/2017

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad