Έγινε η κατάθεση χρημάτων για τον Ευτύχη Κοκκινάκη

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 9 Μαΐου 2016, 16:13

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση από το τουρνουά " Αγώνας Ζωής" που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Ευτύχη Κοκκινάκη, στο γήπεδο των Καθιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Βασίλης Παπαδάκης, Βαγγέλης Ανδρεαδάκης και Μάνος Βεργανελάκης βρέθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς και έκαναν την κατάθεση χρημάτων από το ποσό που συγκεντρώθηκε στον λογαριασμό του Ευτύχη, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες από τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για ένα δικό μας συνάνθρωπο.

Μετά το τέλος της φιλανθρωπικής δράσης ο εμπνευστής της κίνησης Βαγγέλης Ανδρεαδάκης θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην σημαντική προσπάθεια για τον Ευτύχη.

Αναλυτικά:

“Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν (ποδοσφαιριστές, μέλη των Δ.Σ. των ομάδων Πανακρωτηριακός, Ε.Θ.Κ., Απόλλων, την ΕΠΣΧ, τους διαιτητές, τους προέδρους των ομάδων των Σφακίων και του Απόλλωνα κ.Σοφούλη και κ.Δρικάκη, αλλά και τους απλούς φιλαθλους) και βοήθησαν και εύχομαι στον αγαπητό Ευτύχη καλή ανάρρωση”.

Estrella
Papantonakis Cards